Παραγωγή Παγωτού

Το εργαστήριο μας είναι ένας χώρος δημιουργίας νέων τάσεων και γεύσεων. Δημιουργούμε με κορυφαίες πρώτες ύλες παγωτού και παραμένουμε ενήμεροι για όλες τις γευστικές τάσεις της παγκόσμιας αγοράς του gelato με συνεχή σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 
Εξαντλούμε την αυστηρότητα μας στην αξιολόγηση των προμηθευτών μας και των πρώτων υλών τους ώστε το χειροποίητο παγωτό μας να είναι πλούσιο σε γεύση, να έχει εκπληκτική υφή και η συνταγή της βάσης του να είναι απόλυτα ισορροπημένη σε συνολίκα στερεά, άπαχα στερεά, σάκχαρα και λιπαρά 6,8%. Πολύ δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με άλλο παγωτό αφού δεν έχει τεχνικές χρωστικές και φτίαχνεται με 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και η διόγκωση του είναι έως και 40% σε αντίθεση με τα βιομηχανικά παγωτά τα οποία φτάνουν στο 100% διόγκωσης.
 
Από την παραγωγή, την μεταφορά και μέχρι την παράδοση των παγωτών μας στον πελάτη τηρούνται με αυστηρότητα όλες οι προδιαγραφές υγιεινής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τους κανονισμούς της διεύθυνσης  υγείας.
 
Για το καλοκαίρι 2020 σας προτείνουμε 30 γεύσεις εκπληκτικού παγωτού βασισμένες σε συνταγές οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού.      

Βιοτεχνία παγωτού

Ελλήνων Αμερικής και Οδυσσέως, Κάρυστος, ΤΚ 34001

Τηλέφωνο

22240- 26990
  6972218148

Υπεύθυνος Παραγωγής

Γκιβίσης Γεώργιος