Ελληνικό χειροποίητο παγωτό

Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1975 στην Αθήνα στην περιοχή των Αμπελοκήπων όπου και παρέμεινε έως το 2001. Από το 2001 έως και σήμερα παράγουμε και δημιουργούμε στον νομό Ευβοίας στην όμορφη πόλη της Καρύστου όπου είναι και η γενέτειρά μας.

Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαστε με τη χονδρική του χειροποίητου παγωτού και με εφόδια τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία όλων αυτών των ετών η εταιρεία μας αναπτύσεται κάθε χρόνο πετυχαίνοντας συνεργασίες με σημαντικό πελατολόγιο και την οργάνωση του δικτύου διανομής επιλεγμένων σημείων πώλησης σε Αθήνα, Έυβοια αλλά και νησιά των κυκλάδων.

Είμαστε κοντά στους πελάτες μας με τη μέγιστη προσωπική επαφή που μπορούμε να έχουμε και προσπαθούμε από κοινού να καλύψουμε τις ανάγκες τους και τις απαιτήσεις του καταναλωτή τους.

Το χεροποίητο παγωτό Kalliston creamery διανέμεται καθημερινά με τις αυστηρότατες προδιαγραφές από το εργαστήριο μας σε σηματοδoτημένα ή μη σημεία πώλησης όπως ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, beach bar, τζελατέριες κ.α.

Ο στόχος μας

Ο Στόχος μας

Η πρόκληση για δημιουργία, η ανταγωνιστικότητα, και η επιχειρηματική προσπάθεια για διείσδυση σε νέες δυναμικές αγορές είναι ο στόχος της εταιρείας μας.

Με τις υψηλές προδιαγραφές των παγωτών μας και με την παροχή των υπηρεσιών μας επιδιώκουμε να πετυχαίνουμε την ενίσχυση και επιτυχία της επαγγελματικής δραστηριότητας των συνεργατών μας.

Βιοτεχνία παγωτού

Ελλήνων Αμερικής και Οδυσσέως, Κάρυστος, ΤΚ 34001

Τηλέφωνο

22240- 26990
  6972218148

Υπεύθυνος Παραγωγής

Γκιβίσης Γεώργιος